Documentaire ‘Some Will Never Return’ op tv

LIMBURG – Op woensdag 11 maart om 18.00 uur komt de documentaire ‘Some Will Never Return’ die ik mede mogelijk maakte samen met filmmakers Twan van Asseldonk en Eric Peeters op L1. Sinds de eerste voorbereidingen in februari 2019 en met hulp van de Amerikaanse ambassade ben ik er trots op dat deze docu in het kader van 75 jaar bevrijding nu te zien zal zijn op tv.

De lokale première vond al eerder plaats in september 2019 in mijn eigen dorp in M.F.A Haaze-Hoof in het kader van 40 jaar Wapenbroeders afd. Ospel. In de documentaire komen onder meer Maarten van Rossem, Willem Post en professor Segers van de universiteit in Maastricht aan het woord.

Een speciale rol speelde groep 7 en 8 van de basisschool in Cadier en Keer die een graf hebben geadopteerd in Margraten. De documentaire is ook nog te zien op zondag 15 maart om 13.00 en om 18.00 uur.

Lest We Forget

Niek Hendrix