Bedrijfsbezoek, wethouders bezoeken lakschadespecialist ASK

WEERT – Vrijdagochtend brachten de Weerter wethouders Van den Heuvel en Van Eijk een bezoek aan het bedrijf van Hans Timmermans, directeur van ASK Renovatie. ASK, lakschadespecialist op locatie, is gespecialiseerd in schadeherstel van aluminium, staal en kunststof.

Ze werken aan grote projecten in Nederland, België, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk en soms ver daar buiten. Maar ook voor kleine klussen van bijvoorbeeld particulieren kun je bij hen terecht. Tegenwoordig kunnen ze zelfs op locatie allerlei onderdelen en producten spuiten.

In een openhartig gesprek met Hans bespraken de wethouders veel onderwerpen, maar vooral de arbeidsmarkt als thema kwam vaker terug. De belangrijkste uitdaging van dit moment is ook voor ASK Renovatie B.V. het aantrekken van personeel om het werk uitgevoerd te krijgen. De wethouders merken dat steeds meer ondernemers in Weert deze uitdaging ervaren. Men sprak af dat de gemeente Weert binnenkort het initiatief neemt met een groep MKB ondernemers om gezamenlijk in gesprek gaan om deze uitdaging te bespreken. 

Vorig artikel4×11 jaor Fanfaar Bronchitia
Volgend artikel1993 – Wieërter Stadsvastelaovendj