BAL wint ook al van Den Bosch!

Winst nummer 8 van het seizoen. Dit keer tegen grootmacht Den Bosch.

Weert – De trein die Basketbal Academie Limburg (BAL) heet blijft doorstomen. Het ene succes wordt opgevolgd door het andere. Eerder werd Feyenoord Rotterdam al twee keer verslagen en was er ook een prachtige stunt tegen ZZ Leiden. Zaterdag voegden de Weerter talenten daar een mooi hoofdstuk aan toe. Er werd gewonnen in en van grootmacht Den Bosch. 

Dat de jongens van Radenko Varagic niet met zich laten sollen is bekend. Het team vol Nederlands talent maakt iedere week stappen en blijft groeien. Daarmee ook de publieke belangstelling voor het Weerter Basketball. Dit seizoen is er iets moois aan de hand in Sporthal Boshoven. Begin januari werd er al gestunt door voor het eerst sinds 2013 te winnen van ZZ Leiden. Zaterdag trad BAL aan in de Maaspoort.

Heroes Den Bosch dacht een makkelijk avondje tegemoet te gaan tegen Basketbal Academie Limburg. Die gedachte was na het eerste kwart (8-24) als sneeuw voor de zon verdwenen. De Limburgers lieten zich niet gek maken door de Bosschenaren. In de slotfase kwam Heroes Den Bosch nog op gelijke hoogte, maar Basketbal Academie Limburg ging er toch met de punten vandoor: 76-83. Voor het gehele verslag plus samenvatting klik je hier. 

De Weerter talenten gaan weer in training en zich voorbereiden op hun volgende wedstrijd. Die wedstrijd is op 27 februari, de donderdag na carnaval. Dan wordt er gespeeld tegen Donar uit Groningen. De wedstrijd start om 20.00 uur.

Vorig artikelLaura en Rick boerenbruidspaar Boshoven
Volgend artikelPlevuûz Frank & Stan onthult