Plevuûz Frank & Stan onthult

Rogstaekers Aod Preense Plevuûze Paad.

WEERT – Zaterdagavond onthulden de Aod Rogstaekers Preense de plavuis van de vastelaovendjpreensen van 2019: Frank II en Stan I. 

De gedenksteen van de prinsen ligt op de hoek van de Driesveldlaan en de Smeetspassage in Weert. Het winnende ontwerp voor de plavuis van 2019 is van Mila Zegveld van Brede School Moesel.

Ieder jaar wordt tijdens de Rogstaekers Aod Preensedag een nieuwe plavuis toegevoegd aan de Rogstaekers Aod Preense Plevuûze Paad, een wandelroute door de Weerter binnenstad. Inmiddels liggen er al bijna 80 unieke plavuizen.

De Aod Preense hebben een full colour wandelgids uitgegeven, waarin de gehele wandelroute met allerlei aanvullende en toeristische informatie staat beschreven. De gids is te koop bij de VVV (Bruna). De meest actuele informatie over de Plevuûze Paad en de Rogstaekers Aod Preense Club is beschikbaar op de website www.aodpreense.nl.

Foto’s: Mario de Heer

Vorig artikelBAL wint ook al van Den Bosch!
Volgend artikelGruuëts vastelaovendj in Rooj