Cars & Pleasure

rally voor exclusieve sportwagens en speciale oldtimers

WEERT – Stichting Cars & Pleasure is inmiddels 3 jaar actief met het organiseren van tour rally’s voor exclusieve sportwagens en speciale oldtimers. Het jaarlijks terugkerend evenement is de Spring Rally, die in het voorjaar plaats vindt.

De Spring Rally is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één toonaangevende rally voor moderne sportwagens in Zuid-Nederland, met deelnemers verspreid over het hele land.

De samenwerking met route expert, Bart Den Hartog, werpt vanaf dag 1 zijn vruchten af. Door deze samenwerking kan de organisatie een uitdagende route garanderen die volledig is afgestemd voor de auto’s die deelnemen. Het wedstrijdelement en de verschillende unieke locaties die de deelnemers bezoeken maken de dag uitdagend en uniek. Mede dankzij de hulp van lokale Weerter bedrijven en nationaal opererende bedrijven kan de organisatie steeds verder worden geprofessionaliseerd.

Stichting Cars & Pleasure is blij om te zien dat het grootste gedeelte van de deelnemers zich voor de derde keer heeft in geschreven. Tijdens de Spring Rally is het mogelijk om in een ongedwongen omgeving te netwerken en over elkaars passie te spreken. Dit was ook het doel waarmee de stichting is begonnen: “Autoliefhebbers met dezelfde passie met verbinden”.

Spring Rally 2020
De Spring Rally vindt plaats op zaterdag 23 mei 2020 en start dit jaar bij het Evoluon in Eindhoven. Er wordt een lunch geserveerd bij een van de meest luxe locaties van Nederland met onder andere live cooking. De rally eindigt met een 3-gangen bij Kasteel Aldenghoor in Haelen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar hoe deze evenementen eruitzien?
Neem een kijkje op www.cars-pleasure.nl

Vorig artikelOnthulling nieuwste plavuis in Aod Preense Plevuûze Paad
Volgend artikelHet belang van verkeersborden