Verrassing: ‘Boont Ongeluifelik Vrieët Aovendj Gezêlschap’

Rogstaekers presenteren nieuwe band tijdens Bonte Avonden

WEERT – Tijdens de Gala bonte avond maakte de nieuwe band luisterend naar de naam ‘Boont Ongeluifelik Vrieët Aovendj Gezêlschap’, afgekort B.O.V.A.G. haar debuut. De reactie uit de zaal waren bijzonder lovend!

Maar liefst 7 muzikanten vormen samen deze gelegenheidsformatie: Sanne Heuijerjans (lead vocals), Olivier de Jong (drums), Thijs Verheul (toetsen), Martijn Mennen (gitaar), Tim Florack (basgitaar), Björn Wiermans (trompet/backing vocals) en Richard Schreurs (trombone).

BOVAG | Foto: Adrie Hendriks

Onlangs dook de band de studio in om de single ‘Mer vae goan doeër’ op te nemen. De single met bijbehorende videoclip is te beluisteren en te bekijken via het Youtubekanaal en de Facebookpagina van de Rogstaekers en de band.

Vorig artikelLezing: De waarde van dood hout
Volgend artikelInformatiebijeenkomst over nieuwe donorwet bij Bibliocenter