WeertFM zoekt dj-talent

radiostudio van WeertFM

Ben jij de nieuwe DJ die WeertFM zoekt!? Zit in jou de nieuwe Jeroen, Rob, Marco, Lars,
Robin, Jeremy, Koen, Edward, Bram of Ruben? Dan is WeertFM op zoek naar jou!

WeertFM is hét radiostation voor het Weerterland en is op zoek naar nieuw DJ-talent.Het hele jaar door is WeertFM er op ieder moment van de dag met muziek en informatie. WeertFM is ‘Jouw band met het Weerterland’.

Wij zijn continu op zoek naar nieuwe talenten. Daarom starten we weer met ‘WeertFM Talent’. De zoektocht naar nieuw radiotalent begint met een eenvoudige auditie. Hiermee kan iedereen zijn of haar talent voor radiomaken laten horen. Of je nu al ervaring hebt of nog helemaal niet. Meedoen met WeertFM Talent is mogelijk tot en met 31 januari. Je kan meedoen als je 14 jaar of ouder bent. Meer informatie over de eerste auditie, en alles wat je verder wil weten over WeertFM Talent, vind je op weertfm.nl/talent