Dennis lll Biesmans Landhieër de Schäöpkes

WEERT – Onder grote belangstelling is op zaterdag 11 januari 2020 de nieuwe Landheer van V.V. de Schäöpkes in ’t Groenewoud uitgeroepen. Het is Dennis Biesmans, 23 jaar, zoon van Johan Biesmans en Wienie Coolen.

Broer van Sander en trotse peetoom van Fayenne. Samen met zijn ouders woont hij op de ’s Hertogenradestraat 11. In het dagelijks leven is hij werkzaam als test en repair engineer bij Electronic Equipments in Weert. Zijn hobby’s zijn muziek schrijven en het bespelen van verschillende instrumenten. Daarnaast doet hij graag experimenteren met techniek en gaat hij verschillende kermissen bezoeken.

Samen met zijn Adjedânten Dennis, Martijn, Joris en Youri gaat hij de Vastelaovendj vooronder zijn devies: “Het is ‘t ein of het ânger. Dit jaor bin ich de landhieër en volgend jaor weer beej Deindânger”. Omdat de Landhieër werkzaam is in de techniek en van muziek houdt, heeft hij de “Orde van Deindânger”  ingesteld.