Extra kans aanmelden Muziek bij de Buren

WEERT – In navolging van diverse steden in het land vindt zondagmiddag 2 februari 2020 voor de eerste keer huiskamerfestival Muziek bij de Buren in Weert plaats. Om enthousiastelingen in de drukke decembertijd extra kans te geven aan te melden is de deadline hiervoor met drie dagen verlengd tot 4 december.

Muziek bij de Buren is hét evenement dat toont wat de stad te bieden heeft aan opkomend en gearriveerd muzikaal talent. In diverse woonkamers kun je luisteren naar optredens van lokale muzikanten; van jazz tot klassiek en van singer-songwriter tot elektronische beats. Tijdens Muziek bij de Buren ontmoet je de inwoners van Weert en maak je, binnen de intieme sfeer van de huiskamers, kennis met al het moois wat Weert op muzikaal vlak te bieden heeft. De optredens zijn vrij toegankelijk zodat iedereen onbeperkt kan genieten van de Weerter muzikaliteit en gastvrijheid.

Nationale Muziek bij de Buren-dag
Muziek bij de Buren is gestart zodat muzikanten nieuw publiek ontmoeten en inwoners elkaar beter leren kennen. Dankzij social media staat iedereen constant in contact met de hele wereld, maar vaak kennen we onze eigen buren niet eens. Daar wil Muziek bij de Buren verandering in brengen. Door de intieme setting van de huiskamers ontstaat persoonlijk contact tussen de muzikant, de huiseigenaar en de bezoekers. Bezoek aan één van de optredens geeft gegarandeerd een blijvende herinnering aan een warm onthaal van gastvrije en muzikale stadsgenoten.

Extra kans aanmelden
Enthousiaste inwoners van Weert kunnen zich opgeven als huiskamer, muzikant, of als beiden! Al veel gezellige huiskamers en fantastische muzikanten hebben zich aangemeld via www.muziekbijdeburen.nl. Om de twijfelende Weertenaar nog extra gelegenheid te geven ook deel te nemen aan het landelijke huiskamerfestival is de deadline voor aanmelden verlengd tot 4 december. Zo hebben aanmelders een leuke verrassing te bespreken tijdens pakjesavond!

Na de aanmeldingen buigt een gezelschap lokale muziekliefhebbers zich over een passende combinatie van muzikanten met locaties. Voor vragen vooraf kan contact worden opgenomen met [email protected].

Organisatie
Muziek bij de Buren is een initiatief van Stichting Muziek bij de Buren. De organisatie van Muziek bij de Buren Weert is in handen van een lokaal team en wordt ondersteund door Muziekcentrum De Bosuil en de Gemeente Weert.