Van Kwaod tot Erger(nis) en de BH-tjes winnaars bij de Vlikkestaekers

OSPEL – De liedjesavond van de Vlikkestaekers heeft vrijdag twee winnaars opgeleverd. De BH-tjes wonnen de eerste editie van het Doospels Wichter Lidjes Festival. Fay van de Boogaert en Lotte Hermans pakten de zaal helemaal in met hun liedje: Gae zeetj zoeë gek wie un deur! (tekst van Christian van de Boogaert-Hermans).

“Veer daag all in!” (tekst Bas Poels) van de groep Van Kwaod tot Erger(nis) werd uiteindelijk na lang juryberaad tot winnaar uitgeroepen van de liedjesavond.  Mede dankzij de bijdrage van alle deelnemers, publiek, Oze Hoempa, Noa Veltrop (finalist KVL), Dju Toch! en het duo Jop (finalist TVK) en Steffi was het een zeer geslaagde avond!

Op de Bonte avonden en Bonte wichtermiddig van de Vlikkestaekers zullen alle liedjes nog een keer te horen zijn. Deze zullen plaatsvinden van vrijdag 13 december t/m zondag 15 december.