Voor je computercursus ga je naar de bieb

Heb je een computer, laptop of tablet en wil je daar beter mee leren omgaan? Bibliocenter heeft een veelzijdig aanbod computercursussen voor beginners en gevorderden. Voor elk wat wils. Van een cursus Klik&Tik voor mensen die nauwelijks of geen ervaring hebben met de computer tot een cursus Windows 10.

Op 10 december van 13.30 tot 15.30 uur vindt er een gratis informatiemiddag plaats bij Bibliocenter Weert over alle cursussen die begin 2020 starten bij Bibliocenter in Weert, Stramproy en Heel.

Ook als je geen lid bent van de bibliotheek ben je van harte welkom om de informatiemiddag te bezoeken of je in te schrijven voor een cursus.

Cursusaanbod
Je kunt je onder andere inschrijven voor een cursus fotobewerking op de PC, werken met mappen en bestanden, Google Maps, PowerPoint, Excel, Windows 10, iPad, Android, Klik&Tik en Werken met de e-overheid.

Kleinschalig, zeer betaalbaar en voor iedereen toegankelijk
Je werkt in een kleine groep met veel persoonlijke begeleiding. Iedere cursist heeft een eigen pc of laptop tot zijn beschikking. Tijdens de eerste les ontvang je het bijbehorende cursusmateriaal. Een les duurt 1 uur en 40 minuten, inclusief een korte pauze. Meer informatie is ook te vinden op www.bibliocenter.nl/computercursussen

Vorig artikelFrank Rademakers, nieuwe directeur RICK: “Dit voelt als thuiskomen”
Volgend artikelGeslaagd LLTB jaarcongres ‘Limburg gezond’