Intocht Sint Nicolaas in Ospel

OSPEL-  Vanaf 13.00 uur stonden de helpers van Sint Nicolaas al klaar om voorbereidingen te treffen voor de binnenkomst van de Sint. Door de verbouwing van Haaze- hoof die nog in volle gang is was het voor de Pieten niet helemaal duidelijk of Sint zo wel veilig binnen gehaald kon worden.

Zij gingen meteen aan de slag om mee te helpen met de verbouwing. De kinderen hielpen de Pieten mee door een muurtje te bouwen en weer andere Pieten waren druk met bouwtekeningen en aanwijzingen geven. Uiteindelijk was alles perfect in orde waarna een grote loader met de Sint kwam aanrijden.

Nadat de Sint en pieten met de kinderen en de ouders binnen waren gegaan was er nog een verrassing.  Drèj Kieër Niks zong het liedje ‘Bob de Bouwer’ omdat Sint daar een grote fan van is.

Vorig artikelPrins Marcel I en Prinses Anita nieuw prinsenpaar van de Vlikkestaekers
Volgend artikelWeekkrabbel 46/365