Motorcross op circuit de Vossenberg

MEIJEL – Zondag 27 oktober is het zover, motorcross in Meijel! De grote vraag is wie er bij de ‘No Fear Energy Cup’ met de hoofdprijs van € 3.500,- naar huis gaat. De wedstrijd in Lierop is afgelast, dit zorgt ervoor dat het extra spannend wordt op circuit de Vossenberg. Eric Leijtens bezit momenteel de eerste plaats, echter wordt hij met slechts 29 punten achterstand op de voet gevolg door Dylan van Veghel.

Motorcross in Meijel

Ook Davey Janssen, Jacky Tausch en Roel van Oort volgen niet ver daarachter en staan allemaal binnen 85 punten op de kopman. Met nog in totaal 120 punten te verdelen bij MCC Meijel zal de spanning het hoogste punt bereiken tijdens deze manches! MCC Meijel leden William Thijssen (Liessel), Teun Cooymans (Helmond) zullen gebrand zijn om goed te presteren op hun ‘thuiscircuit’. Ook Demyan van Loon (Grashoek) maakt zijn rentree na een blessure.

Ook de top drie van de ‘Pro Tempo zijspancup’ zal voor een heus spektakel zorgen. De eerste drie combinaties, waaronder MCC Meijel duo Wijers-vd Putten, staan binnen 95 punten. Ook in deze klasse zijn nog 120 punten te verdelen, dus het kan nog alle kanten op! De hoofdprijs in deze klasse, welke beslist wordt op circuit de Vossenberg, staat op € 1.750,-. De combinaties zullen dus alles uit de kast halen om zo hoog mogelijk te eindigen. Ook MCC Meijel combinaties v Wanrooy-v Wanrooy, Stijnen-v Dijk, Broens-Maas en v Dijk-vd Putten zullen een gooi doen naar het podium!

In de klasse MX Open Senioren zal MCC Meijel lid Jeroen van Loon (Liessel), zoals al eerder lukte dit seizoen, proberen opnieuw een podium te bereiken. Tevens zal Koen Lenders (Meijel) zijn rentree maken na een seizoen van afwezigheid. Ook in de klasse MX Open Junioren komen Martijn Schols (Helden) en Koen Wilms (Helden) aan de start, wie de eer op hun thuiscircuit hoog gaan proberen te houden! Verder komt de klasse MX Open Nationaal aan de start.

Een goed gevuld programma op circuit de Vossenberg aankomende zondag, ze hopen jullie allemaal te verwelkomen op de Peelweg 1 in Meijel!

Video header een video die Dion Huiberts van Storyhunter/Midden Limburg Actueel maakte voor MCC Meijel

Vorig artikelWeert stad in het groen – 293/365
Volgend artikelWethouders op bedrijfsbezoek bij Albert Heijn