Mensenbieb: leen een LEVEND boek!

Wil je graag je blik verruimen en ben je nieuwsgierig naar bijzondere verhalen van mensen die je normaal niet zo snel zou spreken? In de Mensenbieb bij Bibliocenter Weert kun je je nieuwsgierigheid de vrije loop laten. Op 9 november van 11.00 tot 14.00 uur is het mogelijk een ‘levend’ boek te lenen. Je vindt Bibliocenter aan de Wilhelminasingel 250 in Weert.

Uit een catalogus van ‘levende boeken’ kun je een mens kiezen met een bijzonder verhaal en hem of haar alles vragen. Ga in gesprek, leer nieuwe werelden kennen. Nieuwsgierig zijn we allemaal, dat zit in onze natuur. Hoe voelt het om in een rolstoel te zitten? Wat als je niet kunt lezen of schrijven? Of als je als vrouw op vrouwen valt? Vragen die we misschien hebben, maar voor ons houden. Bij Bibliocenter Weert zijn op 9 november ruim twintig ‘levende’ boeken te leen. Alle onderwerpen zijn te vinden op de website www.bibliocenter.nl/info/mensenbieb

Waarom de Mensenbieb?
De mogelijkheid om een ‘levend boek’ te lenen wordt je in het kader van Weert Respecteert aangeboden door Bibliocenter i.s.m. de Mensenbieb. De Mensenbieb brengt mensen letterlijk met elkaar in gesprek en draagt daardoor bij aan verbinding en meer wederzijds begrip in onze samenleving.

Aanmelden
Iedereen is van harte welkom om gratis het gesprek aan te gaan met deze bijzondere levende boeken. Aanmelden kan op www.bibliocenter.nl/info/mensenbieb

Vorig artikelMag het licht uit tijdens Nacht van de Nacht 2019?
Volgend artikelMobiele Eenheid oefent in Weerter binnenstad