Buiten is hot!

WEERT – Is dit het nu? Quit the bullshit, get into action and take control!

Steeds meer mensen sporten actief buiten, in groepjes en onder begeleiding. In grote steden zitten stadsparken er vol mee. In onze regio is er veel keus, Weert forest is groot! Ook Goedstof, een initiatief uit Weert dat als doel heeft professionals die werken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en bewuster leven een podium te bieden, gaat OUTDOOR.

Op 26 oktober organiseert Goedstof met Heidi van Kampen, een ervaren outdoor coach van Meant4life, een productie in Weert forest. BUITEN gaan de deelnemers op een actieve, uitdagende en speelse manier de confrontatie aan met zichtzelf, met als resultaat: waardevolle inzichten die je leven weer in beweging brengen! Met behulp van technieken uit de vechtsport, survival- en outdoor activiteiten word je zowel fysiek als mentaal in beweging gezet. Je rekent af met oude patronen en gaat op zoek naar jouw grenzen. Actieve beweging vormt de perfecte spiegel voor gedachten, gevoelens en gedrag dat jouw gewenste leven in de weg staat.

Ga je actief andere mogelijkheden ontdekken? De buitenlucht werkt ook nog eens stimulerend en verhelderend. Zeg het maar, blijf jij nog langer stilstaan?

‘uitdagend, confronterend en alles behalve op een stoel zitten praten’

Aanmelden kan via [email protected]
Sportervaring is absoluut NIET nodig