Basketbal Academie Limburg swingt!

Met Weerter samba band As Arraias

WEERT – Zaterdag 5 oktober a.s. is de eerste thuiswedstrijd in de Dutch Basketball League van Basketbal Academie Limburg tegen Aris Leeuwarden. De Weerter mannen zijn de competitie gestart met een overwinning in en tegen Amsterdam en afgelopen woensdag werd er verloren van landskampioen Zwolle.

Zaterdag treden de talenten van BAL aan tegen Aris uit Leeuwarden. Voor Aris start de competitie aanstaande zaterdag in Weert. In een vernieuwde sporthal Boshoven zal er rondom de wedstrijd een show met licht en geluid te zien zijn.

Deze wedstrijd zal van swingende beats worden voorzien door Weerter enige echte samba band As Arraias.

Wil jij ook optreden tijdens de wedstrijden? Mail naar: info@balimburg en vraag naar de mogelijkheden!

Foto: Christian Aarts

Vorig artikelJaarlijkse MTB Kacheltocht
Volgend artikelRecept van de week: dubbele cheeseburger