Het stroopwafelijs van de Meesterijsbereiders presteert perfetto in Catania, Sicilië

NEDERWEERT – Afgelopen week zijn de SVH Meesterijsbereiders naar het prestigieuze Sherbeth Festival in Catania, Sicilië afgereisd. Ook meesterijsbereider Marcel Janssen van IJssalon Florence maakte deel uit van deze groep die Nederland vertegenwoordigde.

Wel vijftig ijsbereiders  van over de hele wereld zijn naar het park Villa Bellini in  Catania gekomen om tijdens het  Sherbeth  Festival hun beste ijscreaties en culinaire kunstwerken te laten proeven. Onze meesterijsbereiders hebben ruim honderd bakken ijs gedraaid om alle bezoekers, 30.000 stuks van dit heerlijke stroopwafelijs te laten proeven.

Ze hebben het meeste ijs weg geschept van het hele festival maar helaas net niet gewonnen, maar wel een eervolle vermelding verdiend voor de meest professionele groep. “Het was een fantastische week met de collega’s. Zoals gezegd wordt ijs schept een band”.