College Tour in Ospel

OSPEL – Op dinsdag 1 oktober wordt de College Tour in Ospel gehouden. Hierbij zullen B&W en raadsleden aanwezig zijn. Dit wordt de eerste tour met de nieuwe burgemeester!

We verzamelen ons om 13.45 uur op het Aerthijsplein (voldoende parkeer gelegenheid). Hierna lopen we via de Annastraat naar de basisschool De Schrank.

Om 14.00 uur ontvangst en opening door de voorzitter van de dorpsraad.Hierna volgt er een gesprek met de leerlingen van groep 7 en 8.  De Dorpsraad Ospel heeft voor een 3-tal speelballen gezorgd welke door het college als cadeau aan de leerlingen worden gegeven. Waarom? Dat wordt nog uitgelegd.

Rond 14.30 uur lopen we via de Siebenstraat, O.L. Vrouwestraat en het Aerthijsplein naar het WoZoCo. Hierbij zal Henk Hermans een geschiedkundig verhaal vertellen over Ospel en de daarbij behorende bezienswaardigheden.

15.00 uur WoZoCo
In gesprek met de bewoners onder het genot van een kopje koffie of thee met een stukje vlaai en om 16.00 uur gan we naar Haaze-Hoof (vorderingen van de verbouwing en gesprek met vrijwilligers en KBO)16.30 uur in gesprek met de Ospelnaren/aanwezigen

Rond 17.00 uur afsluiting

Alle inwoners en belangstellenden zijn van harte welkom om mee te lopen of aanwezig te zijn. Als er bewoners meelopen, dan het verzoek aan hun om de vragen die ze hebben om deze in het Haaze-Hoof te stellen.

Dorpsraad Ospel

Vorig artikelDagkrabbel 267/365
Volgend artikelInformatieavond Hartslag voor Nederweert