Multifunctioneel Centrum De Borgh uitgerust met 7 innovatieve touchscreens

Samenwerking Prowise en Multifunctioneel Centrum De Borgh

Els Aerts (Manager De Borgh) en Erik Neeskens (Directeur Prowise) na het digitaal ondertekenen van de overeenkomst.

CRANENDONCK – Prowise en Multifunctioneel Centrum De Borgh in Budel gaan een langdurige partnership aan. Het vernieuwde gemeenschapshuis is voorzien van 7 Budelse digiborden en de grote zaal is omgedoopt tot Prowise-zaal.

Het is menigeen vast niet ontgaan. Multifunctioneel Centrum De Borgh ondergaat een complete transformatie en wordt volledig vernieuwd. Zo is het pand in het centrum van Budel klaar voor de toekomst en om ook in de komende jaren een cruciale plek in het lokale gemeenschapsleven in te nemen.

Modern gemeenschapshuis
De Borgh is uitgerust met 7 moderne Prowise Touchscreens. Deze ‘aanraakschermen’ zijn voorzien van alle functionaliteiten die een modern gemeenschapshuis nu en in de toekomst nodig heeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het afspelen van video’s, draaien van geluidsfragmenten of het weergeven van presentaties. De in hoogte verstelbare Touchscreens zijn daarnaast geschikt voor videobellen, het maken van digitaal geschreven aantekeningen of het zogenoemde screencasten. Dit laatste betekent dat je vanaf iedere laptop, computer of telefoon je ‘scherm kunt delen’ op het grote scherm.

Internationale allure
“Niet alleen helpen we het lokale gemeenschapsleven graag een handje, we zien in de vernieuwde Borgh ook een evenementenlocatie met internationale allure. Een prachtige locatie om onze touchscreens te laten zien, maar ook een perfecte plek om bijvoorbeeld ambassadeurs, partners, relaties en klanten te ontvangen. We zijn dan ook erg blij met deze samenwerking”, vertelt Prowise-directeur Erik Neeskens.

Gebruiksvriendelijk
“We zijn erg blij met deze langdurige samenwerking met een partij als Prowise. Een lokaal, Budels bedrijf dat heeft laten zien landelijk en internationaal stevig aan de weg te timmeren. De Prowise Touchscreens bieden onze gasten tal van nieuwe mogelijkheden om te vergaderen, samen te werken of simpel iets te vieren. Door de gebruiksvriendelijkheid weet ik zeker dat iedereen de schermen zal omarmen. We zijn dan ook trots op het feit dat we onze grote zaal omdopen tot Prowise-zaal”, aldus Els Aerts, manager bij De Borgh.

Vorig artikelInloopavond uitbreiding A73 bij knooppunt Zaarderheiken
Volgend artikelWilhelmina ‘08 uit Weert wint 20.000 euro in SBS6-programma ‘Echt Waar’