Tv-uitzending over 75 jaar bevrijding Weert bij WeertFM

Ruben en Jeroen

WEERT – Zondag 22 september 2019 is het precies 75 jaar geleden dat Weert werd bevrijd. WeertFM staat een weekend lang in het teken hiervan en zendt een speciale tv-uitzending uit: Bevrijding van Weert – 75 jaar terug in de tijd.

In deze uitzending blikt Ruben Weekers samen met Theo Schers, een deskundige van de Tweede Wereldoorlog, terug op de dag van de bevrijding. Ook worden er beelden van toen getoond.

Jeroen Heijdeman doet verslag van het Bevrijdingsfestival Weert. Hij heeft onder andere interviews met artiesten die optreden die dag. De uitzending is te zien op zondag 22 september en wordt vier keer uitgezonden. De uitzendtijden zijn 7:00, 12:00, 16:00 en 20:30 uur en zijn te zien op WeertFM TV. Om 12.00 uur wordt de reportage ook uitgezonden op de facebookpagina van WeertFM. Na zondag is hier de uitzending terug te bekijken.

Ook op WeertFM radiokanaal besteden we aandacht aan de bevrijding van Weert. Op zaterdag 21 september zal WeertFM regelmatig schakelen met het bevrijdingsfestival in Weert en je hoort reportages over de dag van de bevrijding. Luister hiervoor tussen 12:00 en 19:00 uur live mee. Het televisiekanaal van WeertFM vindt u op kanaal 40 (Ziggo) en op 1417 (KPN) en 2064 (overige aanbieders). De uitzending is ook te bekijken via weertfm.nl en facebook.com/weertfm. Luisteren kan via weertfm.nl of op je radio: FM 107.5 en 97.0, KPN 992, Ziggo 915, overige providers 3068.

Vorig artikelModeshow Maasstraat Weert
Volgend artikel24e Greep naar de Hoorn gewonnen door Trespa International