24e Greep naar de Hoorn gewonnen door Trespa International

WEERT – De 24e editie van de Greep naar de Hoorn – een jaarlijkse evenement voor teams van bedrijven en verenigingen georganiseerd door de Stichting Weerter Bedrijven Competitie en de serviceclubs uit de regio Weert – die afgelopen zaterdag in en rondom Weert plaatsvond, is gewonnen door Trespa International.

Team captain Marco Saes van Trespa is enorm trots, dat zijn team op overtuigende wijze de competitie heeft gewonnen “De druk was hoog, want Trespa heeft al 4 keer eerder gewonnen. De spirit in het team met ons motto “one team, one mission” was geweldig en ik ben zeker dat we daardoor eerste zijn geworden. Ik wil de organisatie van de Greep naar de Hoorn enorm bedanken voor de fantastische dag en de vele leuke spellen. Reken erop, dat we volgend jaar weer mee doen voor de prijzen!”

Aben & Slag Advocaten wist beslag te leggen op de tweede prijs en de derde prijs was voor Rotaryclub Weert Land van Horne. De “True Team Trophy” voor het beste team met gelijke verdeling tussen heren en dames is dit jaar gewonnen door St. Jans Gasthuis – medische beeldvorming. Voorzitter van de Stichting Weerter Bedrijven Competitie Rob Verbrugge kijkt met trots terug op de deze mooie dag: “Prachtig weer en alleen maar blije gezichten van de meer dan 450 deelnemers, die we stuk voor stuk een prachtige dag hebben bezorgd. En het mooie is, dat de hele dag ruim 25.000 euro opgebracht heeft voor diverse goede doelen in de regio Weert en omgeving. Ik wil de bijna 100 vrijwilligers van de serviceclubs in en om Weert hierbij nogmaals danken voor de enorme inzet! Op naar ons jubileum op zaterdag 12 september 2020 wanneer de 25e editie van de Greep naar de Hoorn een spetterend spektakel zal worden”.

Vorig artikelTv-uitzending over 75 jaar bevrijding Weert bij WeertFM
Volgend artikelWeert stad in het groen – 259/365