Americana Village Nederweert

1.000 American Rides

NEDERWEERT – Op zaterdag 14 september werd de aftrap van Americana Village Night verzorgd door een rondrit met Amerikaanse voertuigen die eindigt op het Main Square in Nederweert.

Met optredens van The Stoolgang, The Juke Joints en The Dynamite Blues Band was men verzekerd van muziek van topkwaliteit. Dit alles speelde zich allemaal af op het Main Square. ( Raadhuisplein 1 Nederweert). Diverse foodtrucks serveerde heerlijke producten om de inwendige mens te verwennen.

Americana Village zondag 15 september
Het evenemententerrein ging om 10 uur open voor American cars, bikes and trucks. De grote Americana & Vintage market had weer een belangrijke plek ingenomen en de attracties stonden klaar voor het grote publiek. Het feest kon beginnen. Met The Polman Project, met covers van Johnny Cash. Vervolgens nam New Bond met Bluesrock het touwtje over en sloot The Chevy’s ( B ) met onverstoorbare Rock & Rol / Rockabilly het evenement af. Nou ja, afsluiten…..zoals altijd bleven er mensen hangen die maar geen afscheid kunnen nemen van Americana Village…

Foto’s en video: Mario de Heer

Vorig artikelDagkrabbel 258/365
Volgend artikelModeshow Maasstraat Weert