De Ospelse Dorpsdaäg

Werkgroep Haazehoof organiseert De Ospelse Dorpsdaäg op 6 oktober! Doet u mee?

OSPEL – Vindt u ook dat gemeenschapshuis  Haaze-Hoof moet voortbestaan? Wilt u de handen er voor uit de mouwen steken? OF heeft u er een donatie voor over? Help het bestuur van Haaze-Hoof dan uit de brand om er met ons een superlocatie van te maken, waar voorbijgangers met plezier een kopje koffie op het gezellige terras drinken en waar altijd iets te doen is in het horecagedeelte, de beugelbaan of in de verhuurbare ruimtes.

Haaze-Hoof moet een écht huis van de Ospelse gemeenschap worden. Daarom hebben wij het ambitieuze plan opgevat om het horeca gedeelte aan een grondige verbouwing te onderwerpen. Hiervoor is natuurlijk veel geld nodig.

Het horeca gedeelte wordt vanaf het einde van het jaar geëxploiteerd door Joey en Christianne Sonnemans-Steuten. Het café wordt uitgebreid met een grote terrasserre met schuifpui. Hierdoor breken we de accommodatie letterlijk open en worden de gezellige activiteiten meer zichtbaar voor voorbijgangers. U zou de indruk kunnen krijgen dat de financiële ondersteuning ten faveure is van de commerciële exploitant van het horeca gedeelte. Nee, dat hebben wij goed geregeld. Het doel van deze verbouwing is om van het gemeenschapshuis een écht huis van de Ospelse gemeenschap te maken. De horeca exploitanten dragen huur af aan het bestuur.

Een van de manieren om ons doel te bereiken, is het organiseren van een Ospelse Dorpsdaäg op zondag 6 oktober a.s. Wat willen we gaan doen? Wij willen alle ondernemers en verenigingen van Ospel en Nederweert uitnodigen om zich die dag van 11.00 uur tot 5 uur te presenteren in en rondom het Haazehoof. U kunt een kraam huren voor € 25,00 en daar uw waren en/of diensten verkopen of presenteren aan het publiek. Wij zorgen voor muzikale omlijsting, vertier voor de kinderen, en er is de mogelijkheid om een hapje en een drankje te nuttigen. We willen de dag afsluiten met een veiling van artikelen en/of diensten. Denk aan een gratis knip- en/of kleurbeurt voor jezelf of een was- en knipbeurt voor de hond, een toptekst voor startende ondernemers, een dag tuinonderhoud, een optreden van een band of orkest, een beugelclinic, golfen in de wei, een culinaire avond, een BBQ-pakket of een boodschappenpakket. Draagt u Haaze-Hoof een warm hart toe? Doe dan een mooi aanbod dat een goede duit in het zakje doet voor een levensvatbaar Gemeenschapshuis Haaze-Hoof.

Ook willen wij weer een bak wedstrijd organiseren: “Heel Doospel baktj”. Bak je graag taarten, cakes, cupcakes  of broden? Meld je dan aan! De finale zal plaatsvinden op onze dorps dag op 6 oktober a.s. Een deskundige jury zal hier de baksels beoordelen.

Kortom, het wordt vast en zeker een supergezellige dag voor iedereen.

Heeft u interesse in deelname aan onze dorpsdaäg? Meldt u dan bij Carin Sieben, zij kan u hier alles over vertellen. U kunt haar mailen: [email protected] of bellen 06-10071171.

Dus: draagt u ons gemeenschapshuis een warm hart toe? Meld u dan aan!