CAB Trucks wil logistiek bedrijventerrein opzetten in Weert

Foto: www.cabtrucks.nl

WEERT – Vrachtwagenhandel CAB Trucks aan de Roermondseweg in Weert wil een logistiek centrum van 23,5 hectare opzetten op het huidige bedrijfsterrein en enkele naastgelegen percelen, meldt De Limburger.

De projectontwikkelaars Vestum Vastgoed uit Sittard en Volker Wessels Logistics Development uit Amersfoort hebben namens CAB Trucks daartoe een verzoek ingediend bij de gemeente Weert.

Op het bestaande bedrijfsterrein van ruim tien hectare tussen de Roermondseweg (N280) en de autosnelweg A2 staan nu zo’n duizend gebruikte vrachtwagens voor de verkoop. In de eerste fase wordt de helft daarvan volgebouwd met logistieke hallen, aldus CAB Trucks-bedrijfsleider Nico Steijnen in De Limburger. Op termijn wil hij ook op de naastgelegen percelen bouwen.

Lees het volledige artikel in De Limburger.