Voorstanders La Cubanita laten van zich horen

WEERT – René Puts en Ralf Jansen van supermarkt Jumbo in Stramproy willen, aan de achterzijde van hun restaurant Proeflokaal Bregje, tapasrestaurant La Cubanita vestigen. Waar dit vorige week nog voor de nodige commotie zorgde, laten nu de voorstanders luid en duidelijk van zich horen.

Verontruste buurtbewoners vinden dat het te druk in de straat gaat worden en dat er geluidoverlast ontstaat door het terras.

Toch zijn er ook voorstanders die opstaan en La Cubanita wél welkom heten. Ralf Jansen plaatste vandaag op LinkedIn namelijk een foto van het pand beplakt met posters. Hierop staan teksten zoals: ‘La Casa de Cubanita is welkom’ en ‘Stop met zeuren, laat La Cubanita gebeuren’.

Jansen: ‘Als je wilt ondernemen loop je met enige regelmaat tegen allerlei soorten hobbels aan. Wij zijn voornemens om in Weert een La Cubanita te openen maar in de bestemmingsprocedure melden omwonenden zich op voorhand al met allerlei bezwaren. Hoe ontzettend tof is het dan als er een groep (anonieme) voorstanders opstaat en je wél welkom heten! Je mag eerlijk weten, daar kan ik erg van genieten! Wordt ongetwijfeld vervolgd.’

Vorig artikelCAB Trucks wil logistiek bedrijventerrein opzetten in Weert
Volgend artikelETF Ride Systems Nederweert genomineerd voor Park World Excellence Awards 2019