Lokaal talent op Bevrijdingsfestival Weert

GoodSouls, Jerry Husk, Wendy van Dooren en Linda Smeets

WEERT – Bevrijdingsfestival Weert beloofde het al in de aankondiging: lokaal toptalent wordt letterlijk een podium geboden. Op 21 september a.s. treden op het tweede podium op: GoodSouls, Jerry Husk, Wendy van Dooren en Linda Smeets. Daarbij wordt er nog hard gewerkt aan de samenstelling van een Weerter gelegenheidsband.

De aangepaste time-table staat online. De kaartverkoop loopt boven verwachting en alles wijst er op dat het festival wordt uitverkocht.  Voor info en tickets raadpleeg: www.bevrijdingsfestivalweert.nl Kaarten zijn ook te koop bij Bruna Weert en Kaas en Ko.

13.35u-14.15u: GoodSouls
Sympathieke up-coming indie-rock band die is samengesteld uit Weerter en Nederweerter artiesten van formaat. Melancholische, (mee)slepende gitaarmuziek naar voorbeelden als Saybia, Tim Christensen, A Balladeer en Starsailor.
Website: www.goodsouls.nl | Facebook: www.facebook.com/GoodSouls.nl

15.35u-16.15u: Jerry Husk
Alternative rockband die flink gas geeft: donderende drums, rockende gitaren en krachtige zang: Dit viertal uit Weert haalt haar inspiratie bij bands als Biffy Clyro, Muse en Foo Fighters. Facebook: www.facebook.com/JerryHuskMusic

17.35u-18.15u: Wendy van Dooren
Opgegroeid in een muzikale familie en gezegend met een steengoede stem. Wendy maakt al vanaf haar 14e muziek in allerlei settings: met eigen bands, solo, theatershows, musicals en meer. Zo stond ze in 2018 met de Toppers in een uitverkocht Johan Cruijff Arena Amsterdam en was ze op TV te zien bij Nick en Simon op SBS6. Haar muziek is te omschrijven als pop met pakkende melodielijnen en een afwisseling van energieke songs en sfeervolle powerballads.
Website: www.wendyvandooren.nl | Facebook: www.facebook.com/wendy.vandooren.9

19.35u-20.15u: Linda Smeets & band
Na mooie optredens met andere artiesten, zoals Rowwen Hèze en Vrienden van Amstel Live, en het uitbrengen van haar album ‘Proudly Presenting Myself’, presenteerde Linda Smeets eerder dit jaar haar theatervoorstelling in Munttheater in Weert. In een schitterend programma, waarin eigen liedjes maar ook legendarische covers van country songs ten gehore waren, liet Linda zien en horen dat dit genre haar op het lijf geschreven is.
Website: www.lindasmeets.nl | Facebook: www.facebook.com/LindaSmeetsMusic

Vorig artikelFeestweekend: Al 50 jaar motorcross bij MC de Peelrijders Nederweert-Eind
Volgend artikelWillemijn Mulder met menselijke bomen in Kunsthal Weert