Jaarafsluiting Weerter vrouwensociëteit IdemDita in ‘s-Hertogenbosch

IdemDita afsluiting in de stadstuin Mariënburg in Den Bosch | Foto: Paul Kriele

WEERT – Zo’n 80 dames stapten vanmorgen in de bus voor de jaarafsluiting van vrouwensociëteit ‘IdemDita’. Waar de jaarafsluiting plaats vond was op dat moment nog niet bekend. Het werd ‘s-Hertogenbosch.

Eenmaal aangekomen in ‘s-Hertogenbosch bleek daar een programma uitgezet te zijn met een aantal puzzelopdrachten. Zo moest men o.a. op zoek naar een bekende Weertenaar. Dat bleek na lang zoeken Jos Poell (van de Weerter Toast) te zijn. Hilariteit alom.

De middag in ‘s-Hertogenbosch werd afsloten in de stadstuin Mariënburg. Vanavond gaan de dames nog naar Vugt voor een diner.

IdemDita is een besloten vrouwensociëteit, die zich ten doel stelt te fungeren als ontmoetingsclub voor vrouwen, waarbij het bevorderen van vriendschap en inspiratie, verbreding van kennis, en ontspanning de bindende elementen zijn. Elke 2e vrijdag van de maand komen de leden bijeen. Tijdens de sociëteitsavonden kan er worden gegeten, gedronken, gepraat, en nu en dan vindt er een lezing of (buiten) activiteit plaats. Bovenal geldt: niets hoeft. Er is geen opkomstplicht, en we zijn geen serviceclub.

Het bestuur van IdemDita wordt vertegenwoordigd door; Eef van der Zanden, Esther Houtappels, Heidi Janssen, Liesbeth Maes, Nelleke Mans, Saskia Gossink. Allemaal vrouwen die graag af en toe “de ballen uit de lucht laten vallen” voor een avondje ongedwongen gezelligheid!

Vorig artikelWeert stad in het groen – 165/365
Volgend artikelBlog Fredy Nies; Weert uit mijn jeugd