Knallend kampioensfeest van MMC Weert 3

WEERT – Afgelopen zaterdag is het knallende kampioensfeest van MMC Weert 3 gehouden. Via de campagne #Kampioensfeest van de Keuken Kampioen Divisie, in samenwerking met Keuken Kampioen, won het team een knallend Kampioensfeest met een optreden van Wolter Kroes. In totaal schreven 564 teams zich in waarbij MMC Weert 3 als winnaar uit de koker kwam.

Het Kampioensfeest begon met een ronde op de platte kar door het dorp. Op de platte kar stond niet alleen het derde elftal, maar waren ook de overige kampioenen van de club aanwezig. Bij aankomst van de platte kar werd het team feestelijke onthaald met een erehaag. Toen de kampioenen door de erehaag heen waren, werd het team op het podium door Hans Kraay Jr toegesproken, die speciaal was overgekomen naar Weert. Als kers op de taart werd er een Kampioensschild uitgereikt door directeur Keuken Kampioen Divisie, Marc Boele. Tot slot barstte het feest in de tent los, waar de 300 aanwezigen een optreden kregen van Wolter Kroes en SLAM!-DJ Tom van de Weerd.

Unieke sponsoring Keuken Kampioen
Naast het kampioensschild kreeg de club een bijzondere bijdrage uit handen van Jaap Lankamp, commercieel directeur Keuken Kampioen. Het team kreeg een cheque van liefst 1.000,- euro die gebruikt kan worden voor de zoektocht naar een Hoofd Jeugd Opleiding. Rick Steijvers, voorzitter van MMC Weert: “Dit geldbedrag kunnen wij als club goed gebruiken. Hiermee kunnen wij als MMC namelijk een nieuwe stap zetten in het bereiken van onze sportieve doelstellingen. Daarnaast sponsorde Keuken Kampioen een goed doel. Nick van den Broek, keeper van MMC Weert 3 gaat de New York Marathon lopen om geld in te zamelen voor het KWF. Keuken Kampioen stelt een geldbedrag ter beschikking om hem te ondersteunen.