Divers programma tijdens Foodstock Weert

Photography by: Maurice Vinken / www.kleurstof.eu

WEERT – Het mooie Stadspark is dit jaar weer de locatie voor Foodstock Weert. Van vrijdag 7 tot en met maandag 10 juni kunnen bezoekers hier genieten van eten, drinken en muziek. De toegang is gratis.

De naam Foodstock verwijst natuurlijk naar het legendarische festival Woodstock, de organisatie heeft bewust gekozen voor een verwijzing naar dit festival. Foodstock wil ook voor jong en oud een plek zijn om ongedwongen te genieten van elkaar en de muziek. Om deze reden is Foodstock dan ook alle dagen gratis toegankelijk.

Met een aanbod van ruim 20 foodtrucks met Surinaams, Vietnamees, Spaans, Mexicaans, Aziatisch en nog veel meer kent Foodstock een breed aanbod uit allerlei werelddelen. Daarnaast is er gezorgd voor een gevarieerd muziekprogramma met veel verschillende stijlen. Organisator Davy Versfeld van FT Productions: “We hebben een mooi muzikaal programma met onder andere Bontgenoten, Heavy Hoempa, Mister Waggy en Remy Unger. Extra aandacht hebben we besteed aan onze jongste gasten, zij kunnen zich vermaken op springkussens, nostalgische schommels of op de vele andere kinderactiviteiten. Uiteindelijk moet iedereen van 0 tot 100 jaar zich op Foodstock kunnen amuseren”.

Over de keuze voor Weert en het Stadspark in het bijzonder meldt Versfeld het volgende: “Het is een stad waar steeds meer te beleven valt en wij zijn van mening dat Foodstock hier perfect op aansluit. Belangrijke voorwaarde voor ons is dat we een mooie natuurrijke locatie kunnen vinden die daarnaast goed te bereiken is, vorig jaar is gebleken dat dat met het Stadspark meer dan gelukt is. We merken aan de reacties van vorig jaar dat we meer dan welkom zijn in Weert en kunnen niet wachten om ons festival weer aan de inwoners te presenteren”.

De organisatie heeft naar de wensen van zijn bezoekers geluisterd en werkt dit jaar niet meer met consumptiemunten. Bij de barren geldt daarom een ‘Pin Only’ beleid, zodat niemand meer met overgebleven munten huiswaarts keert.

Openingstijden:
Vrijdag 7 juni: 16:00 – 0:00 uur
Zaterdag 8 juni: 14:00 – 0:00 uur
Zondag 9 juni: 12:00 – 0:00 uur
Maandag 10 juni: 12:00 – 21:00 uur

Kijk voor meer informatie en het volledige programma op:
www.festival-foodstock.nl of de Facebookpagina

 

Vorig artikelOplevering Zorgplein Land van Horne in Weert
Volgend artikelGiocoso gaat naar van korenversie Internationaal Songfestival