Geslaagde presentatie nieuwe glossy O.Venlo

Samenwerking van Ondernemend Venlo en Art-is mediagroep

VENLO – Zo’n honderd leden van Ondernemend Venlo en genodigden kwamen afgelopen woensdag samen in het Limburgs Museum in Venlo waar het nieuwe magazine O.Venlo voor het eerst gepresenteerd werd.

Peter Thissen, voorzitter van Ondernemend Venlo, gaf een update over de lopende projecten binnen de vereniging. Ondernemend Venlo is de belangenbehartiger voor alle ondernemers die met hun onderneming gevestigd zijn op 19 bedrijventerreinen in Venlo (ruim 1250 bedrijven met circa 40.000 werknemers).

Nieuw magazine
Vervolgens presenteerden uitgever Bart Maes en eindredacteur Wesley Hegge van Art-is mediagroep het magazine O.Venlo. Ondernemend Venlo heeft al langere tijd een eigen magazine, maar Art-is mediagroep is de nieuwe uitgever. O.Venlo is de nieuwe naam. Het magazine heeft een gevarieerde inhoud met nieuws over Ondernemend Venlo, aangevuld met ander zakelijk nieuws in de vorm van interviews, reportages, meningen en discussies. Het magazine wordt vier keer per jaar verspreid in een oplage van 3.500 stuks. Naast de ondernemingen op bedrijventerreinen, krijgt ook een aantal bedrijven buiten de industrieterreinen het magazine.

Tot slot verzorgde kunstenaar Evert Thielen een rondleiding door zijn expositie. Zowel Ondernemend Venlo als Art-is mediagroep kijken terug op een geslaagde bijeenkomst.

Fotografie: Jan-Paul Kuit | Video: Dion Huiberts

Vorig artikelDagkrabbel 143/365
Volgend artikelWeerter middenstand steunt massaal jubileumloterij voor school in Malawi