Fietstocht Stichting Schanskapel

OSPEL-NEDERWEERT/ De Stichting Schanskapel organiseert op zondag 26 mei een Fietstoertocht langs de kapellen, kruisen en monumenten in Ospel, Nederweert, Schoor en Nederweert Eind. Er zijn twee routes uitgestippeld. De korte route is 37 km en de lange route is 50 km. De start en finish is bij café “De Schans” aan de St Rochusstraat 9 in Budschop.

De deelnemers krijgen voor vertrek een routeboek uitgereikt met de route, foto´s en uitgebreide tekst over de kapellen, kruisen en monumenten. Bij de start is er koffie met vlaai. Tijdens de route wordt er een verfrissing aangeboden bij de sprookjestuin. De bijdrage is 5 euro per persoon. Starten kan tussen 10.00 en 13.30 uur.

De organisatie ligt bij Peter Willekens, Anke van Gemert en Con van Nieuwenhoven . Informatie via 0495-626768.

Vorig jaar kon de tocht helaas niet doorgaan vanwege het slechte weer. Hopelijk zijn de weergoden de deelnemers en organisatie beter gezind.

Vorig artikelWeert stad in het groen – 141/365
Volgend artikelOptreden Creatura tijdens hoogmis in Ospel