KVW Nederweert zoekt vrijwilligers !

NEDERWEERT-  Dit jaar hebben we weer een enerverend en bijzonder programma samen gesteld. De afgelopen jaren hebben tussen 250 en 300 kinderen per jaar deelgenomen aan het kindervakantiewerk in Nederweert. Dit jaar zullen we onze activiteiten houden in Nederweert-Eind van 12 t/m 16 aug. dagelijks van 09.00 tot 16.00 uur

Voor onze activiteiten zijn wij op zoek naar (extra) vrijwilligers zoals. Personen vanaf 16 jaar die opgeleid willen worden tot verkeersregelaar. Spel en groepsleiding om kinderen te begeleide bij de spelactiviteiten. Ranja opa of oma, deze zorgt dat de flesjes van de kinderen gevuld worden met ranja, beheerd het EHBO koffer en kan eventueel als het nodig is een pleister plakken.

Heb jij interesse om een leuke week (of een aantal dagen) te beleven met kinderen uit de gemeente Nederweert, of misschien met u kleinkinderen, bij een loeigezellige organisatie, ben je 15 jaar of ouder stuur dan een mail met gegevens naar [email protected] of bel 0495633396 Wij zullen je dan nader informeren over je inzet als vrijwilliger bij KVW
Nederweert.

Of kijk eens op onze website www.kvwnederweert.nl
Groetjes,

Bestuur
KVW Nederweert