Lintjesregen begonnen burgemeester Valkenswaard verrast mensen in oldtimer

VALKENSWAARD – Burgemeester Anton Ederveen van Valkenswaard heeft zijn oranje stropdas op de vroege vrijdagmorgen al omgedaan. In een oude Fiat 500, gepimpt met rood-wit-blauwe versierselen op de motorkap en een oranje kroon er bovenop, gaat hij tien mensen verrassen met een lintje.

Hij gaat hen namelijk het heuglijke nieuws vertellen dat zij vanaf twaalf uur zullen worden benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Onder hen Hans de Kinderen, sinds 1 februari directievoorzitter van Rabobank Weerterland en Cranendonck.

De Kinderen maakt al sinds 2010 deel uit van de Rabobank directie, eerst als directeur Particulieren & Private Banking en sinds 2014 als directeur Bedrijven. De Kinderen heeft veel kennis en ervaring, een coöperatief Rabohart en verstaat de kunst van het verbinden van mensen en initiatieven. Hij is zowel in Valkenswaard als in Weert erg betrokken bij het verenigingsleven.

Vorig artikelVan der Valk sloopt en bouwt hotel in Venlo
Volgend artikelNog 100 dagen tot Global – Tour d’Oospel