Rondleidingen machinekamer op Open dag Laco Sportcentrum Nederweert

Benieuwd hoe de machinekamer van het Laco Sportcentrum Nederweert er na de brand uitziet? Kom naar de Open dag op zaterdag 4 mei van 9.00 tot 12.30 uur en zie met eigen ogen hoe de machinekamer er nu bij ligt.

Dat het een zwartgeblakerde ruimte was, met verstikkende rook en gesmolten buizen, elektriciteitskasten etc., is bijna niet meer voor te stellen. Na de brand in november 2018 is alles in de technische ruimte gesloopt en vervangen door nieuwe apparatuur. Alleen de zuiveringsinstallatie overleefde de brand en is grondig nagekeken. Het hele gebouw is door gespecialiseerde bedrijven roetvrij gemaakt. Ook zijn er extra maatregelen genomen om zo’n brand in de toekomst te voorkomen. Op 18 februari 2019 is het zwembad weer feestelijk open gegaan voor publiek.

Neem op zaterdag 4 mei een kijkje in de technische ruimte en krijg een beeld van de impact van de brand en de herstelwerkzaamheden. Er is koffie met iets lekkers en om de vijfenveertig minuten vinden er rondleidingen plaats.

Graag van tevoren aanmelden via [email protected]. Laco Sportcentrum Nederweert is gelegen aan Winnerstraat 1 in Nederweert.

Vorig artikelOpbouw ‘Diep met Willy’ gestart
Volgend artikelOranjevrijmarkt op Koningsdag in Weert