Welkomstmand voor nieuwe bewoners Ospel

OSPEL – Afgelopen week heeft de Dorpsraad Ospel weer een welkomstpakket uitgereikt aan 2 nieuwe bewoners van Ospel.  Sinds juli 2018 wonen aan de Meeuwenstraat 36 in Ospel, Jur Klaver & Janneke Thijs. De 25 jarige Jur is in Nederweert geboren op een groot melkveebedrijf.

Hier is hij nog enkele malen per week te vinden waar hij meehelpt bij het melken. Verder is hij magazijnbeheerder bij het Ospelse Op´t Root. Ook Janneke is van boeren afkomst en wel van een legkippenbedrijf.

Zij is 22 jaar geleden geboren in Someren-Eind. In het dagelijkse leven werkt ze als woonbegeleider bij Kempenhagen. Ospel was een logische keuze voor hun omdat ze er nogal mee verbonden zijn.  Er woont al veel familie, Jur speelt voetbal bij RKSVO en veel van hun vrienden komen hier ook vandaan. Ook nog eens centraal gelegen, is de keuze voor Ospel wel heel logisch voor hun.

Natuurlijk heten we Jur en Janneke van harte welkom in Ospel en wensen hen veel woonplezier. Het welkomstpakket is een initiatief van de Dorpsraad Ospel.

Meer informatie over het pakket en de deelnemers is te vinden op de website van de www.dorpsraad-ospel.nl.