Website van Nederweerts bedrijf voor Trump-muur is 1 april-grap

NEDERWEERT – In verschillende media verschenen berichten over The Next Crowd. Het jonge bedrijf uit Nederweert zou deze week, in opdracht van de Amerikaanse overheid, een internationale recruitmentsite lanceren voor de veelbesproken muur tussen de Verenigde Staten en Mexico.

Dit bericht blijkt een verlate 1 april-grap te zijn. Het bedrijf bouwde wel de website buildthatwalltogether.com, maar die kwam niet live.

Grap
Onder meer het Zakenblad, maar ook WijLimburg en Dagblad de Limburger, namen de berichtgeving over. The Next Crowd heeft inmiddels een persbericht gepubliceerd. Daarin staat dat het de bedoeling was een ludieke actie te lanceren. ‘The Next Crowd heeft geen opdracht van de Verenigde Staten gekregen, onze excuses aan alle betrokkenen die hier hinder aan hebben ondervonden.’

Vorig artikelRecept van de week: ravioli met bospaddenstoelen en gegrilde asperges
Volgend artikelWeert stad in het groen 94/365