Ontmoet elkaar op het Skydeck van Bospop

Exclusieve festivalbeleving in gelijkgestemd gezelschap

Sinds twee edities is Bospop uitgebreid met het Skydeck. Ondernemers, particulieren en politici van Limburg en Brabant ontmoeten elkaar in een ongedwongen sfeer op het grote balkon. Daar genieten zij all-inclusive van al het moois dat het Weerter festival te bieden heeft. Pleasure & business op topniveau. Een onvergetelijke ervaring.

Door Wesley Hegge

Bospop heeft met het Skydeck een plek weten te creëren waar een gemêleerd gezelschap waardevolle contacten weet te leggen. Een succes formule, zo bewijst het aantal verkochte kaarten. “De bezoekers waarderen het boven regionale karakter en de laagdrempelige setting”, vat Jordi Bos, project manager commerciële zaken namens stichting Bospop, het samen. “Je komt er in contact met mensen die je normaal niet snel zou treffen. Ideaal om te net werken, relaties mee naar toe te nemen of gewoon als heerlijke ervaring met vrienden onder elkaar.”

Laagdrempelig
Het eerste jaar trok het Skydeck 280 bezoekers, vorig jaar circa 400 en gezien de verkoop ligt een verdere stijging in de lijn der verwachting. De combinatie van pleasure en business voorziet in een behoefte. Peter Verkennis, voorzitter van stichting Bospop, ziet onder de bezoekers politieke bestuurders, ondernemers en particulieren uit zowel Limburg als Brabant. “Veel mensen uit Eindhoven, maar ook Tilburg en zelfs Breda. Richting het noorden en zuiden loopt de cirkel tot Heerlen en Maastricht. De komende jaren willen we die cirkel vergroten. We mikken op Zuidoost-Nederland en een stukje België. De kunst is om het toegankelijk te houden. Het is bedoeld voor iedereen, voor een brede doelgroep.”

V.l.n.r.: Peter Verkennis, Martin Nelissen, Math Lemmers, Ger Koopmans en Jordi Bos.

High-end entourage
Gezien de positieve reacties blijft het concept ongewijzigd. Gasten parkeren op de VIP parking in de nabijheid van het Skydeck en genieten in een high-end entourage vanaf het balkon van een perfect uitzicht op het hoofdpodium. De hele dag door serveert Ria Joosten Catering & Evenementen heerlijke finger foods. Tevens wordt een live cooking buff et aangeboden. Een ticket voor het Skydeck geeft tevens toe gang tot het festivalterrein en het GuestPress-gedeelte. Bos: “Ik hoor terug dat men het fijn vindt om ook vanaf het Skydeck even het festivalveld in te kunnen gaan om tussen het publiek van de artiesten te genieten. Dat maakt het ongedwongen. Je kunt zelf je dag invullen. Je bent niets verplicht.”

Tickets
Ben je op zoek naar een onvergetelijke manier van netwerken of wil je je klanten eens écht verrassen? De tickets kosten 269 euro exclusief 3 euro bespreekkosten per dag. Ook zijn er tickets voor 2-dagen en 3-dagen beschikbaar. De organisatie biedt bovendien de mogelijkheid tot reclame-uitingen.

Vorig artikelIndustrieel erfgoed krijgt toeristische invulling
Volgend artikelVacatures invullen in tijden van krapte