Expositie Wonderland in de Paterskerk in Weert

Momenteel is de expositie Wonderland van Marcel van Hoef gratis te bezoeken in de Paterskerk in Weert.

De expositie loopt tot en met zondag 7 april 2019. Op donderdag, vrijdag en zaterdag van 11.00 uur tot 17.00 uur en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur. In een speciaal ingerichte cocon presenteren we de meest recente werken van deze Limburgse schilder met als titel: “Wonderland”. De bezoeker zal letterlijk Wonderland binnentreden en getuige zijn van de nieuwste creaties van de kunstenaar.

Art Gallery Rozendaal
Parallel aan de expositie in de Paterskerk te Weert loopt in de eigen galerie Rozendaal ook nog een expositie van werken van Marcel van Hoef. Ve rder tonen wij tijdens deze lente-expositie o.a. kunstwerken van Andrea Roggi, Ilse Oelbers en Olivier Duhamel. De expositie in Art Gallery Rozendaal is in de periode van zaterdag 23 maart tot en met zondag 7 april – net als in Weert – te bezichtigen op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag, telkens van 11.00 uur tot 17.00 uur. Daarna is deze expositie nog te bezichtigen op zaterdag en zondag, tot en met maandag 22 april (tweede paasdag), telkens van 11.00 uur tot 17.00 uur

Vorig artikelAll-in-one koffieconcept van Bici Barista
Volgend artikelDagkrabbel 88/365