Energie neutrale bedrijfshallen Nederweert bijna opleverd

NEDERWEERT – De redactie van MLA ging in gesprek met Cor Spitters. Hij heeft in Nederweert achttien energie neutrale hallen met kantoorunits laten bouwen voor de verhuur.

Het complex is gelegen op een perfecte zichtlocatie op bedrijventerrein Pannenweg in Nederweert (hoek Randweg/Nikkelstraat/Platinastraat). Alle units zijn voorzien van een bedrijfshal, kantoor, pantry, toilet, elektrisch bedienbare overheaddeur, en eigen meterkast met water en  elektra aansluiting (3 x 35 A).

Er is geen gasaansluiting aangelegd omdat gekozen is voor een zo energie neutraal mogelijk project. Elke unit heeft een eigen aantal zonnepanelen. Niet afgenomen stroom kan worden terug geleverd aan het net. In de meterkast van elke unit ligt een internetglasvezel aansluiting van Fore Freedom, waarop ook telecomdiensten kunnen worden afgenomen. Er is voldoende eigen parkeergelegenheid aanwezig.

Voor meer informatie:
Spitters Vastgoed B.V. | Bedrijfshuisvesting
Kazernelaan 122, 6006 SP Weert
Tel: 0495-450838
Email: [email protected]

 

Vorig artikelRecept van de week: vanille bavarois
Volgend artikelDagkrabbel 66/365