Komt Koningin Máxima naar Weert?

WEERT – De Weerter dames van ‘Geîne Pôngel’ hebben Hare Majesteit de Koningin uitgenodigd om in de jury te zitten voor de uitverkiezing van de ‘Prinses Carnaval’ in Weert.

Inmiddels hebben de dames een keurige brief van de ‘Dienst van het Koninklijk Huis’ retour ontvangen dat de Koningin niet op het vriendelijke verzoek kan ingaan. De verkiezing vindt plaats op vrijdag 1 maart om 20.11 in café Tramhalte. Wel wordt de dames nog een succesvolle verkiezingsavond toegewenst.

‘Eêder jaor braeke zich unne hieële houp minse (in eêder gevâl eîn vrâw) de hèrsus oeëver de vraog: woeerum es dur eigeluk geîn Wieerter Preênses? Vae van V.V. Geîne Pôngel gaon dao vurângering in breênge!
Op 01-03-2019 um 20.11 uur organizieere vae un echte Wieerter Preênses Vurkeêzing. Beej diees vurkeêzing gieët ut um de humor en det zeeje aanne maffe tiepkes. Kieektj mèr us nao de fotoos van de kandidate di-j al genominieerdj zeên Dus: meldj uch aan op facebookpagina: Geîne Pôngel en steurtj meteîn un foto op, in eur schoeënste pèkske.’

Vorig artikelWel overlast, maar géén noodsituatie in AZC Weert
Volgend artikelRogstaekers breiden Fieëst oppe Mêrrentj uit