Global Exploration sponsordiner in de Stadskantien

De Stadskantien in Weert.

WEERT – Aanstaande zaterdag, 9 februari, wordt er in de Stadskantien in Weert een sponsordiner georganiseerd door Lucas van Moorsel en Diederik Vastbinder. De twee leerlingen van Het College Weert organiseren dit diner voor een goed doel genaamd Global Exploration. Lucas en Diedrik gaan met Stichting Global Exploration (SGE) en 30 medeleerlingen op reis naar Mongolië om ontwikkelingswerk te verrichten.

SGE is een stichting die zich tot doel stelt Nederlandse jongeren kennis te laten maken met ontwikkelingslanden. De stichting organiseert daarom stageprojecten in deze landen om leerlingen een ‘’eyeopener’’ te geven over de minder bedeelde mensen in de wereld. Tijdens deze reis gaan de leerlingen verschillende soorten projecten ondersteunen, zoals het geven van Engelse lessen en het renoveren van lokale scholen.

Bijzondere reis
Om deel te mogen nemen aan deze bijzondere reis en ervaring dienen de jongens voldoende sponsorgeld op te halen. Lucas en Diederik hebben gekozen om, in samenwerking met chef-kok Mark Horsten van Restaurant Amusant een sponsordiner te organiseren.

De Stadskantien
Mark kookt deze avond bij de Stadskantien een heerlijk 4-gangen diner in Oosterse sfeer. Er zijn voor deze bijzondere avond nog een beperkt aantal plaatsen vrij. De kosten voor het diner bedragen € 32,50 en de opbrengst van de avond komt ten goede aan de reis van de jongens. Lucas en Diederik ontvangen u vanaf 18.30 uur bij de Stadskantien en het diner start om 19.00 uur.

Toegang is alleen mogelijk op reservering, dit kan via: [email protected] of [email protected]

Vorig artikelBeroepenfeest Weert On Stage in Franciscus Huis
Volgend artikelGemeenschapshuis Haazehoof wordt toekomstbestendig