Hulpdiensten zoeken massaal naar mogelijke drenkeling

WEERT – Aan de Suffolkweg alsmede bij de Biesterbrug zoeken de hulpdiensten naar een mogelijke drenkeling in het kanaal.

Er is door de brandweer een fiets uit het kanaal gehaald en er zijn bloedsporen gevonden een eind van het kanaal af. De politie zoekt mee met een politiehelikopter. Inmiddels is de zoektocht gestopt. Of het zich handeld om dezelfde persoon die eerder die nacht als vermist op is gegeven, kan nog worden bevestigd als worden ontkend, aldus de politie. De politie neemt de zoekactie verder over. Wat zich er precies heeft afgespeeld, zal verder politie onderzoek moeten uitwijzen.

UPDATE; Stoffelijk overschot van vermiste 22 jarige gevonden in kanaal Weert.

UPDATE; Politie zoekt twee jongemannen die tussen 03.15 en 03.45 uur ‘s nachts op de stadsbrug hebben gestaan.

 

 

Vorig artikelWeinig tijd, toch een lekkere lunch
Volgend artikel1904 – Stadhuis Weert