Weinig tijd, toch een lekkere lunch

Iedereen heeft het druk. We rennen van hot naar her. Dat weten we ook, als ondernemers zijn we constant in de weer. Mensen die overdag werken, hebben vaak maar een half uur tot drie kwartier om te lunchen. Even snel een boterham met hagelslag uit de broodtrommel en door. Wij vinden dat je jezelf best eens mag trakteren op een heerlijke lunch. Ook als je weinig tijd hebt.

Hoe dan? Bij de Stadskantien zorgen we ervoor dat er een heerlijke lunch klaar staat als je komt eten. Je reserveert gewoon door even te bellen. Dan zorgen wij dat je meteen kunt aanschuiven als je binnen wandelt.

Ook leuk om samen met je collega’s te doen. In minder dan een half uur kun je heerlijk lunchen: een warme kop tomatensoep, bladerdeegwagel met roerei, een broodje kroket of een ander gerecht van de kaart. We hebben ook een lunchbox met daarin een kleine soep en een sandwich, saucijs of special naar keuze. Elke drie maanden wisselen we de kaart zodat je steeds nieuwe lunchgerechten kunt proeven.

Wie ons kent, weet dat we met verse producten werken. Een deel van de groenten komt van onze akker op het dak van Cwartier. Het aanbod wisselt met de seizoenen. Naast de tomatensoep hebben we bijvoorbeeld een seizoenssoep.

Wat trouwens ook aardig is om te weten: we vinden het leuk om met lokale producten van ondernemers te werken. Fascino Koffiebranderij uit Weert levert de koffie. Kaas & Ko uit de tegenover gelegen Muntpassage voorziet ons van kaas.

Wie hard werkt, moet ook goed en vooral lekker lunchen! Dus heb je trek gekregen, breng dan je collega’s op de hoogte en reserveer een tafel via: 0495-740000. Dan zorgen we dat de lunch op tafel klaar staat zodat jullie de lunchpauze optimaal kunnen benutten.

Vorig artikelHet mysterie van de diamantdief
Volgend artikelHulpdiensten zoeken massaal naar mogelijke drenkeling