Sparen voor Bospoptickets bij Jumbo-supermarkten slaat aan

REGIO – De actie van zes Jumbo-filialen waarbij klanten kunnen sparen voor 20 euro korting op dagtickets van Bospop lijkt aan te slaan.

Dat schrijft De Limburger. Supermarktmanager Stan Heerschap zegt tegen de krant dat hij verwacht duizenden Bospoptickets te verkopen via de spaaractie.

Meerdere jaren
Bospop 2019 vindt plaats op 12, 13 en 14 juli maar in tegenstelling tot voorgaande jaren zal de derde festivaldag dit jaar geen gratis toegankelijke avond met tribute- en coverbands zijn. Toen bekend werd dat de vrijdag een betaalde dag werd, ontstond het idee voor de kortingsactie.

“Met name bij de filialen met zelfscanners in Heythuysen en Leuken in Weert zien we dat klanten telkens een veelvoud van het drempelbedrag van 20 euro bijeen winkelen”, zegt Heerschap. Het is de bedoeling dat de actie jaarlijks terugkeert.

Vorig artikelRegenachtige koopzondag in Weert
Volgend artikelPolitie Weert zoekt drie getinte jongens wegens diefstal