Bospop 2019: eenmalig drie volledige festivaldagen

WEERT – De 39ste editie van Bospop wordt extra bijzonder. Bospop 2019 vindt plaats op 12, 13 en 14 juli maar in tegenstelling tot voorgaande jaren zal de derde festivaldag dit jaar geen gratis toegankelijke avond met tribute- en coverbands zijn.

Bospop heeft een grote headliner weten te strikken waardoor de vrijdagavond eenmalig wordt ingeruild voor een volledige festivaldag.

Programma
Wie is dan die grote band waarvoor we de vrijdag dit jaar zo drastisch wijzigen? We moeten je nog even in spanning houden. Twee dagen geleden konden we eerste band al bekendmaken: Level42. Aanstaande woensdag 19 december maken we het grootste deel van het programma bekend waaronder ook de headliners voor iedere individuele Bospop-dag.

Voorverkoop
De voorverkoop start zaterdag 22 december. Toegangskaarten, dag – en weekendtickets, en campingtickets zijn online alleen te koop bij TicketMaster.