Café De Prins 40 jaar 

OSPEL / Café De Prins 40 (!) jaar en wel in oktober van dit jaar! Dat willen wij natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan, met dan een wel heel leuk programma!  Mede dankzij jullie kunnen we dit in 2019 eens goed vieren en wij hopen dan ook dat we jullie dan opnieuw mogen verwelkomen tijdens een van onze evenementen bij ‘De Prins’. 

 

Op zaterdag 6 april is iedereen welkom in de feesttent op de Houwakker in Ospel voor Q-music De Foute Party; hét leukste, foutste feest van Nederland! Samen met jullie en alle andere Prins-fans gaan we de tent op z’n kop zetten en proosten we op de afgelopen én volgende 40 jaar.

 

65% van de kaarten zijn al verkocht! Wil jij met je vrienden er nog bij zijn haal dan snel je kaarten! https://www.yourticketprovider.nl/events/27613-40-jaar-cafe-de-prins-q-music-the-party/ Voorverkoop 12,50 excl. fee en indien niet uitverkocht, is de deurverkoop 16,00 euro.

Koop tickets voor 40 jaar cafe de prins – Q-Music The Party

Bekijk evenement details voor 40 jaar cafe de prins – Q-Music The Party en koop nu je tickets online. Gebruik de snelst groeiende ticketservice in Nederlands om tickets te bestellen voor 40 jaar cafe de prins – Q-Music The Party.

www.yourticketprovider.nl

Houd onze Facebookpagina in de gaten, want er wordt natuurlijk ook in De Prins zelf gefeest en geproost. Wij hopen jullie in ieder geval op 6 april te mogen verwelkomen in de feesttent en willen jullie op deze manier bedanken voor de afgelopen jaren en hopen er samen met jullie ook de komende jaren een groot feest van te maken. Proost!

Met vriendelijke groet,

Remy Reemers

& personeel café De Prins

Vorig artikelNieuws van het Optocht Comité Ospel
Volgend artikelVerdovende middelen gevonden, bewoner aangehouden