Wedstrijdverslagen damesteams MEOS

OSPEL – Dames 1: Vanavond stond de wedstrijd tegen Bevo HC DS2 op het programma om 20:45 in Panningen. Na de overwinning op Margraten, waren we gebrand om te winnen. Dit lieten we ook meteen zien. We pakten meteen de voorsprong en stonden in de verdediging als een team.

We bleven de voorsprong goed vasthouden en gingen de rust in met 10-17. Tijdens de rust kregen we als opdracht mee dat we ons eigen spel moesten blijven spelen en niet moesten gaan inkakken. Dit hebben we met zijn allen gedaan, en er werd ook goed aangemoedigd vanuit de bank waardoor we de wedstrijd gewonnen hebben met een welverdiende uitslag van 19-30. De eerste uitpunten zijn inne tes!

Volgende week spelen we op zondag tegen de koploper Venlo om 14:15, we kunnen jullie support goed gebruiken!

Dames 2:
Op deze regenachtige zondag reisde we af naar het verre zuiden om een wedstrijd te spelen tegen Gemini. Het was de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar en we gingen er met volle moed in! We hadden de opdracht gekregen om te spelen zoals we dit seizoen begonnen zijn, dus met volle overtuiging en focus. We begonnen de wedstrijd meteen goed en kwamen al snel voor te staan met 0-4. De verdediging stond sterk en in de aanvallen vielen de doelpunten vanzelf. Helaas waren we af en toe wat slordig met overspelen, waardoor we mooie acties net niet af konden maken. Uiteindelijk gingen we de rust is met 4 – 14. Het eerste gedeelte van de tweede helft begonnen we wat zwakker, maar we hebben ons goed kunnen herpakken waardoor we de voorsprong goed hebben kunnen behouden. Uiteindelijk hebben we de punten met een stand van 12-24 mee naar Nederweert genomen!

Dames A:
Vandaag begonnen we de wedstrijd om 12.15 tegen Margraten. We hadden een sterke toespraak gekregen van dominiek wat we konden verwachten deze wedstrijd. De 1e helpt verliep redelijk, margaraten wist de voorsprong te pakken door breaks te lopen. In de rust stond het 8- 6.
In de 2e helft kwamen we terug. Door vaak de cirkel aan te spelen en te schieten van afstand. Helaas hebben we deze wedstrijd verloren met 15-14.

Dames B:
Op zaterdag 12 januari hebben wij om 17:00 uur een wedstrijd gespeeld in Roermond tegen Limmid. Toen we binnen kwamen stonden de prinsen ons al op te wachten. Laten we maar zeggen dat ze ons af hebben geleid, want we speelden normaal stukken beter. De eerste helft ging gelijk op en kon het alle kanten op. De rust was dan ook 5-4 voor ons. De tweede helft waren we verdedigend sterker dan in de aanval, waardoor we achter kwamen te staan met 7-6. Het was een rommelige wedstrijd en niemand kwam meer tot scoren waardoor het lang 7-6 bleef. We kregen geen grip op de wedstrijd maar toch in de laatste 10 seconden, wat niemand had verwacht hebben we toch een punt mee naar huis genomen doordat de middenman een mooie pass vanaf de hoek kreeg en daardoor een mooi doelpunt scoorde. 7-7!!!!