Tweede ‘Vinyl-Luister-Spot’ in Theater de Huiskamer Weert

WEERT – Na de succesvolle start van de eerste ‘Vinyl-Luister-Spot’, vindt op zondag 2 december in Theater de Huiskamer de tweede aflevering plaats van het nieuwe seizoen 2018-2019.

Te gast zijn de volgende vijf muziekliefhebbers: Bart van Deursen (50, uitvaartondernemer); Henk Sijben (62, manager bij ProRail ICT); Theo Schers (63, medewerker Externe Dienstverlening Gemeentearchief Weert); Raymond Keulen (44, grafisch technicus/drukker bij de Budelse BV) en Wout Bethlehem (59, trainer/docent). De presentatie is in handen van Jos de Graaff en Jan Leenders.

Het theatercafé gaat om 13.00 uur open. Om 14.00 uur stipt start het programma. Om ca. 16.30 uur is er nog een gezellige nazit. De toegang is gratis! De volgende drie bijeenkomsten zijn op de zondagen 13 januari 2019, 10 februari en 24 maart 2019.

Over Vinyl-Luister-Spot
Vinyl-Luister-Spot is een initiatief van Jos de Graaff, Peter Vleeshouwers, Harrold Verheijen en Jan Leenders, vier muziekliefhebbers en verzamelaars van Vinyl en vintage apparatuur.

In ‘Vinyl –luister- Spot’ worden platenliefhebbers uitgenodigd om iets over hun favoriete LP (of single) te vertellen en een of meer tracks te laten horen. Er is vooral ook ruimte voor het persoonlijke verhaal achter de plaat. De gekozen platen worden afgedraaid op ‘vintage apparatuur’.

Het ligt in de bedoeling dat tijdens elke bijeenkomst een programma wordt gepresenteerd rond muziek op vinyl uit de jaren ’50 t/m heden. Alle genres (rock en roll, pop, rock, metal, soul, country, blues en jazz) kunnen aan bod komen.

Interesse?
De organisatie is verheugd over het feit dat er ook steeds meer jeugdige vinylliefhebbers (en vooral ‘Vinylmannen’…)  zich aanmelden voor Vinyl-Luister-Spot. Tot nu toe zijn er helaas nog relatief weinig aanmeldingen van ‘Vinylvrouwen’.

Platenliefhebbers die mee willen werken aan de volgende edities kunnen zich aanmelden via het inschrijfformulier op www.theaterdehuiskamer.nl. of via een mail naar Jos de Graaff: [email protected] 

Vorig artikelThomas van Gemert (25) Weerter kandidaat Provinciale verkiezingen
Volgend artikelSchrijfactie Amnesty Weert voor 9 vrouwelijke mensenrechtenactivisten