Schrijfactie Amnesty Weert voor 9 vrouwelijke mensenrechtenactivisten

Nawal Benaissa

WEERT – Ook dit jaar doet Amnesty International, afdeling Weert weer mee aan de jaarlijkse wereldwijde schrijfactie voor gewetensgevangenen en mensenrechtenverdedigers. Dit keer staan negen vrouwelijke mensenrechtenactivisten in de schijnwerpers.

We schrijven dit jaar voor Atena Daemi uit Iran, de vermoorde Marielle Franco uit Brazilië, Nonhie Mbuthuma uit Zuid-Afrika, Geraldine Chacon uit Venezuela, Nawai Benaissa uit Marokko, Pavitri Manjhi uit India, Gulzar Duishenova uit Kirgizië en Vitalina Koval uit Oekraïne en Awad uit Soedan.

U bent van harte welkom om op zondag 9 december -ter ere van de internationale Dag van de Mensenrechten  voor deze  vrouwen te komen schrijven. Papier, pennen,voorbeeldbrieven, briefkaarten en koffie/thee liggen voor u klaar.

U bent tussen 10 uur en 20 uur  welkom in een bijgebouw van het Franciscus Huis Weert gelegen aan Biest 43a.

Vorig artikelTweede ‘Vinyl-Luister-Spot’ in Theater de Huiskamer Weert
Volgend artikelLeudal, Nederweert en Weert zetten samenwerking sociaal domein voort