Hockeyers van Weert gaan onderuit tegen De Hopbel

SCHIJNDEL | WEERT – De heren van Weert hebben deze zondag een forse nederlaag geleden tegen De Hopbel in Schijndel. Met een 4-1 einduitslag werd de Weerter ploeg van het veld gestuurd door de thuisploeg.

De Hopbel startte sterk en scoorde snel de openingstreffer via een fraai schot dat binnenkant paal in de kruising verdween. De voorsprong werd verdubbeld nadat een Schijndelse spits alert was een rebound vlak voor het Weerter doel en eenvoudig binnen kon tikken.

Via een strafbal van Daan Bekelaar kwam Weert enigszins terug in de wedstrijd. Maar nog voor rust scoorde De Hopbel de 3-1. Dat was tevens de ruststand. Vlak na rust werd er direct een strafcorner benut door de ploeg uit Schijndel. Hoewel Weert daarna het betere van het spel had, lieten zij het na kansen te benutten.

Daarmee blijft de ploeg uit Weert met elf punten op de zesde plek van Klasse 1C staan. Volgende week spelen zij thuis tegen HOD uit Valkenswaard, dat bezig is met een goed seizoen en momenteel de tweede plek in het klassement bezet.

Archieffoto: Jeem Sportsphotography

Vorig artikelBeat it! 2.0. brengt weergaloos muziekspektakel in de Haammaeker
Volgend artikelCelstraffen tot 2,5 jaar voor kapen helikopter en bevrijdingspoging gevangenis Roermond